En mjukt gående familjebåt som uppför sig väldigt förutsägbart till havs och till sjöss. Förarens centrala placering vid den breda sidopulpeten gör att balansen bibehålls även då båten körs allena. Stadiga grabbräcken och höga fribord ökar trygghetskänslan ombord.

Familjebåten med sidopulpet
Silver Wolf Avant är en enastående mjukt gående familjebåt som uppför sig väldigt förutsägbart till havs och till sjöss. Förarens centrala placering vid den breda sidopulpeten gör att balansen bibehålls även med endast en person ombord, föraren. Wolf Avant är tack vare välplacerade grabbräcken och höga fribord trygg att både stiga ombord och att röra sig ombord på. Den breda styrpulpeten, där föraren sitter på vänster sida och således centralt i båten, ger bra skydd för både förare, kartläsare och passagerarna på akterbänken. Främre bänkens ryggstöd kan dessutom svängas, så att förare och kartläsare kan sitta med ryggen i färdriktning och socialisera med passagerarna på akterbänken. Förarens del av främre sätet har ett uppfällbart framparti, som möjliggör en bekväm stående körposition.

Wolf-skrovet är ett väldigt väldesignat skrov som åker mjukt till sjöss och beter sig konsekvent i alla lägen. Dess höga fribord och räcken gör att båten känns trygg att färdas i, även då väderförhållandena är utmanande. Den rymliga öppna fören gör det enkelt att röra sig i båten och passar även tämligen bra för kastfiske. Ytan kan naturligtvis även utnyttjas då en större mängd packning bör forslas t.ex. till sommarstället. Wolf Avant är ett bra val för dig som vill ha en mångsidig famljebåt till stugan eller för nöjesturer i skärgården, men som samtidigt gärna tillfälligt använder båten även till fritidsfiske med barnen eller till att transportera grejer till och från sommarstugan.

Wolf BR och Wolf Avant med årsmodell 2018 är nu även godkända för upp till 80 hk:s utombordare! Denna uppdatering gäller endast Wolf BR och Wolf Avant med årsmodell 2018 (nya årsmodellens båtar har genomgått en mindre strukturell ändring för att möjliggöra en större motoreffekt).

Pris: med Honda FB80HK 283 900:-
Längd: 510 cm
Bredd: 198 cm
Vikt: 480 kg
Passagerare: 6st

Övrigt:

 

 Galleri:

Kontakta oss

Intresserad av ovan? Skicka oss ett mail så kontaktar vi dej.
Invalid Input
That didn't check out. Please try again
Invalid Input
captcha
Invalid Input

 

Back to Top