Båtar för ett bekvämt och tryggt båtliv

Vi har en bred produktkatalog med båtar och vi bestyckar dom med trygga och snabba motorer. Vill du ha någon speciell extrautrustning också, så ser vi givetvis till att ordna det. Det är bara att höra av dig och prata med oss! Självklart har vi även redskapen som behövs för att komma åt havets olika läckerheter!

Våra motorer

Honda

När du pilar över din favoritsträcka på vattnet eller sticker längs kustlinjen inser du varför det var ett mycket bra beslut att välja en Honda. Den är så tyst – när du kör i marschfart kan du faktiskt föra ett samtal med dina kamrater i båten.

Mercury

Tack vare den kompakta storleken hos dessa utombordare kan du uppgradera äldre båtar med motorer som har fler hästkrafter så att de kan prestera bättre än någonsin med den senaste tekniken.

Pärlor i Grebbestad

Letar du efter den bästa badplatsen i Grebbestad? eller restaurangen med bästa servicen? eller så kanske du letar efter en camping som erbjuder det populära Glamping livet! Här uppdaterar vi med de upplevelser du absolut inte får missa när du besöker Grebbestad nästa gång!

Läs mer

Nya Industrivägen 2
457 95 Grebbestad

E-post: info@fargochmarin.se

Telefon: 0525-101 41

Funderar du över något?
Skicka iväg din förfrågan så ska vi se till att besvara den så snart vi kan.    Comments