Micore presenterar ny en serie båtar!

En solig septemberdag i Stockholm visade Micore Boats AB upp 3 st helt nya skrov som kommer att komma i 5 modeller. De nya skroven har helt ny design, högre, stabilare och längre mått i vattenlinjen.

De nya modellerna är!

 51cc 58sc 58br 65cc 65br

Alla modeller kommer att komma i unikt R-design utförande som gör den sportig och drar blickarna till sig!

R-design stolar & dynor, R-design dekalsats, Svarta räcken

Honda DBW = Drive by Wire =elreglage

Honda MFD7″ = Multifunctions Display

ETT FAMILJEÖRETAG SEDAN 1979

Micore Boats AB är ett familjeföretag i andra generationen som framförallt tillverkar båtar av sitt eget varumärke Micore med bedriver också legoproduktion mot industrin. Micore startades 1979 av Göte Gustavsson och den första Micore båten fick se ljuset 1986, det då Micore 490GT lanserades i första versionen. Micore har tillverkat båtar i över 30 år och arbetat med glasfiber produktion i 40 år vilket gör att dom har en väldigt bred kunskap om både glasfiberlaminering och båtproduktion. Tusentals båter har lämnat fabriken vid det här laget och förgyller fritiden för många. Idag drivs Micore av Götes barn, syskonen Malin och Peter Tholérus.

Bakom framgången med Micore ligger givetvis mycket slit och kunnande, men en ack så viktig ingrediens är familjens outtömliga intresse för skärgårdsliv och båtåkande.

Comments
Comments are closed.